Oscar Kazàn

Met school gingen wij ooit op werkweek naar Londen. Daar bezochen wij o.a. twee musicals in Westend. Dat was een bijzondere ervaring en voor mij de inspiratie om zelf een spektakel show te gaan maken om daarmee de wereld rond te reizen.

Dat het een illusie show zou gaan worden was in mijn geval vrij logisch. Mijn vader, Hans Kazàn, had over de jaren talloze magic shows gemaakt voor de Nederlandse televisie. Onze schuur stond daarom ook vol met magische aparaten.

Het eerste wat ik deed toen ik terug kwam uit Londen was samen met mijn broer Renzo de schuur in duiken om deze magische illusies te ontdekken. Al gauw kwamen wij erachter dat de vrouwlijke charme ontbrak.

Gelukkig kwam ik dezelfde dag nog Mara tegen op dansles. Zij vertelde dat zij ooit een spreekbeurt over goochelen had gehouden en daar een 10 voor gekregen had. Ik vertelde haar gelijk dat wij bezig waren met het maken van een illusieshow en dat wij nog hulp nodig hadden.

Ze was gelijk enthousiast en de volgende dag zijn we gelijk aan onze eerste act gaan repeteren. De hele vakantie door werkten we aan deze act, todat een grote aannemer in de buurt een ISO certificaat kreeg uitgereikt. Dit moest op magische wijze gebeuren en daarbij kwam onze act goed van pas. Het optreden werd een groot succes en daarna gingen wij verder met het uitbreiden van ons repertoire.

Inmiddels treden wij met onze theatershow over de hele wereld op en hebben wij al onze acts dubbel gemaakt, zodat als onze show op de boot zit naar een ander continent wij ook optredens kunnen aannemen tijdens bijzondere events of televisieprogramma´s.

In ons vak zit je nooit stil. Er is altijd iets te doen. Of we zijn druk bezig met optreden of we zijn bezig met het verzinnen van originele acts en het vernieuwen van onze show.

Kortom, we keep the magic alive!

Ga voor meer informatie over Oscar Kazàn naar  www.oscarkazan.com of volg hem op social media

Oscar Kazàn InstagramOscar Kazàn LinkedIn