Hans Kazàn

Magic entertainer

Hans Kazàn is Nederlands bekendste goochelaar en een begrip door de vele televisieprogramma’s die hij door de jaren heen presenteerde.

Nog steeds verzorgt deze populaire entertainer jaarlijks talloze optredens in theaters en tijdens diverse evenementen. Zijn stand-up magic show betekent voor uw gasten 30 minuten lang non-stop lachen en opperste verbazing. Een bruisend en interactief optreden waar iedereen van zal genieten! Wilt u Hans Kazàn boeken voor uw feest, diner of party? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Presentator

Hans Kazàn is veel gevraagd als dagvoorzitter en presentator voor zowel zakelijke evenementen als entertainmentprogramma’s.

Een zeer professionele presentator die bij elk evenement de juiste toon weet te zetten. U wilt in de algehele presentatie ook enkele korte acts verwerken? Dat kan! Voor informatie neemt u vrijblijvend contact met ons op.

Gastspreker in het bedrijfsleven

Hans Kazàn is een veel gevraagd gastspreker.
Zijn onderwerpen en vooral de authenticiteit van zijn verhalen over vallen, opstaan en verder gaan, spreken veel mensen aan.

Hans’ passie, enthousiasme en humor zorgen er voor dat bezoekers de zaal verlaten met een brede glimlach, nieuw verworven inzichten en positieve inspiratie!

Hans Kazàn